Ο Δημήτρης Ιτούδης βρήκε τον τρόπο για να αποφορτίσει τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε από την πίεση των αγώνων με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Euroleague με καλό φαγητό και… παραλιακή.

Ο Δημήτρης Ιτούδης βρήκε τον τρόπο για να αποφορτίσει τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε από την πίεση των αγώνων με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Euroleague με καλό φαγητό και… παραλιακή.

Η αποστολή της τουρκικής ομάδας πήγε σε γνωστή ψαροταβέρνα το βράδυ της Δευτέρας και πέρασε ξέγνοιαστα τις πρώτες ώρες παρουσίας της στην Ελλάδα, ενώ την Τρίτη ο τεχνικός της Φενέρ, Δημήτρης Ιτούδης πήγε μαζί με τους παίκτες του για brunch στον Άλιμο!